Ik bepaal!

Ik bepaal!

Misha móét steeds van alles, en dat vindt hij helemaal niet leuk. Als hij met zijn vader op weg is naar zwemles – waar hij écht geen zin in heeft – heeft hij er genoeg van. Vanaf dat moment bepaalt Misha álles zelf! Maar daarbij gaat er nogal wat mis… Lukt het Misha om alles weer in orde te maken?

Een heerlijk prentenboek over wat er gebeurt als je alles zelf kunt bepalen…

Door de prachtige illustraties van Aron Dijkstra komt dit boek echt tot leven. De combinatie van Lysette haar schrijfstijl en de illustraties van Aron passen erg goed bij elkaar. Er is goed op de details gelet, waardoor kinderen elke keer weer wat anders zien tijdens het lezen. Ik heb dit boek samen gelezen met onze drie jarige dochter en zij moest vaak hardop lachen tijdens het voorlezen.

Lees (bol.com)

Ik bepaal! is een humoristisch prentenboek voor kinderen vanaf 4 jaar. De kleine grapjes in zowel de tekst als de kleurrijke tekeningen, kunnen zorgen voor veel gelach.

Kinderboekenjournaal