De verjaardag van de luiaard

De luiaard is jarig! Alle dieren komen bij hem op bezoek om het te vieren.
Maar wat is jarig zijn eigenlijk? En hoe verras je iemand die het liefste de hele dag slaapt?

‘Daarna halen ze diep adem en roepen in koor: “Hoera!” “Zzzzzwat? Wazzat?” vraagt de luiaard en hij doet héél langzaam één slaperig oog open. “Gefeliciteerd!” roepen de dieren. “Hoezzzzo?” mompelt de luiaard. “Je bent jarig vandaag!” “Jarig? Wazzat?” vraagt de luiaard…

Het beste verjaardagscadeau!

Wat een heerlijke sfeer heeft boek, prachtige illustraties, zachte kleuren met mooie details. Ik vind het echt een feestje om in te mogen kijken.

De Leesclub van Alles

De illustraties van Aron Dijkstra versterken de tekst enorm, maar vooral versterken ze hoe de luiaard zich voelt. Dat is echt de kracht van dit prentenboek. Je inleven in iemand die anders denkt dan jij en het begrijpen is best wel lastig, maar met dit prentenboek is het gewoon duidelijk. Je voelt gewoon als je naar de illustraties kijkt wat de luiaard er allemaal van vindt

HeavenLeighBooks

Het boek bevat prachtige, kleurrijke illustraties, steeds op twee pagina’s afgebeeld. Er is ontzettend veel te zien, wat dat betreft kan het ook goed gebruikt worden als kijkboek zonder voor te lezen. De kinderen zullen steeds weer nieuwe details ontdekken.

Juf Inger

Na het lezen bekeken we samen de tekeningen en mijn peuter wees aan wat hij allemaal zag. Hij was behoorlijk onder de indruk van de dieren en hij vond ze allemaal prachtig.

Voor Mama’s Door Mama’s