Het Allesmag-hotel

Het Allesmag-hotel

Emma en Tijmen mogen niets van papa. Geen druktemakerij, geen geluidjes, geen feestjes, geen foutjes. ‘NIETS DAARVAN,’ roept papa dan. ‘Het is hier geen hotel!’ Op een dag hebben Emma en Tijmen er genoeg van. Er is maar één oplossing: het huis moet een hotel worden. EEN HOTEL ZONDER REGELS. Dat is beter en leuker voor iedereen. Ook voor papa. Want wie is er nu niet blijin een huis waar alles mag?

‘Dit is het stomste, stilste, saaiste huis in heel de wereld,’ zucht Tijmen.‘En papa is ook stom!’Emma trekt een gek gezicht.‘HET IS HIER GEEN HOTEL!’ doet ze papa na.De kinderen denken na.Dan zegt Emma: ‘Er is geen andere manier: we maken een hotel!’

Een doldwaas en hartverwarmend prentenboek over twee kinderen die dichter bij hun vader komen- en andersom – door alle regels te doorbreken. Voor kleine deugnieten vanaf 5 jaar.

Een hotel waar alles mag. Maar is het dan wel fijn dat alles mag? Ik heb het ontdekt in dit grappige prentenboek van Aron Dijkstra. Hij heeft een grappig avontuur geschreven wat heel herkenbaar is voor kinderen.

Juf Elsie

Prentenboek met een humoristisch, fantasierijk verhaal over
herkenbare thematiek. De paginagrote, kleurrijke en dynamische illustraties
zijn getekend vanuit verrassende gezichtspunten.

NBD Biblion