Ridder Roel de drakenvechter

Ridder Roel-3D

4+

Ridder Roel wil dolgraag de draak Breekhoorn verslaan. Maar Breekhoorn heeft daar helemáál geen zin in! Steeds verzint hij nieuwe excuusjes om niet te hoeven vechten. Maar de dappere Roel geeft niet zomaar op.

“De oude draak hief langzaam zijn kop en keek met slaperige ogen naar de kleine ridder die voor hem stond. Roel stak dapper zijn zwaard voor zich uit. Breekhoorn stond zo dichtbij dat hij hem diep en zwaar kon horen ademen. ‘Mijn naam is Roel!’ riep de ridder. ‘Ik kom u verslaan!’. Breekhoorn deed niets. Hij keek alleen. Eerst nieuwsgierig. Toen lachte hij. Laag en traag…”

Een inspirerend verhaal over grote dromen en een onverwachte vriendschap. Voor ridders vanaf 4 jaar.

  Ridder Roel de drakenvechter is een Boektopper 2018/2019 in België!

Aron Dijkstra (September 2016). Clavis Uitgeverij, isbn 978 90 448 2846 7. 235 x 325 mm, 32 pagina’s.

Ridder Roel de drakenvechter bestellen? Dat kan hier.


txtT