Boeken

 

Als jij een keertje komt logeren 

(verschijnt in augustus)

Emmy belt opa en oma op en wil graag weten wat ze samen met haar zouden doen als zij daar een keertje zou logeren.
Dat weten ze wel!
Zo willen ze met Emmy achter de kippen aanrennen, in de botsauto’s en een potje twister spelen.
Maar dat is niet alles, want als je bij opa en oma logeert, wordt je natuurlijk nog véél meer verwend.

Monique Berndes & Aron Dijkstra (augustus 2021). Uitgeverij De Vier Windstreken

 

 

 

Het Feest Andersom 

(verschijnt in juni)

Paul Biegel & Aron Dijkstra (juni 2021). Gottmer

 

 

 

 

 

Ik bepaal! 

(Nieuw!)

Misha móét steeds van alles, en dat vindt hij helemaal niet leuk. Als hij met zijn vader op weg is naar zwemles – waar hij écht geen zin in heeft – heeft hij er genoeg van. Vanaf dat moment bepaalt Misha álles zelf! Maar daarbij gaat er nogal wat mis… Lukt het Misha om alles weer in orde te maken?

Lysette van Geel & Aron Dijkstra (januari 2021). Uitgeverij Moon

 

 

 

De verjaardag van de luiaard

De luiaard is jarig!
Alle dieren komen bij hem op bezoek om het te vieren.
Maar wat is jarig zijn eigenlijk?
En hoe verras je iemand die het liefste de hele dag slaapt?

Caren Peeters & Aron Dijkstra (juni 2019). Uitgeverij De Vier Windstreken

 

 

 

 

Lampionnen voor Finn

Finn is bijna jarig. Zijn beste vriendinnetje Anna is heel enthousiast. Maar zelf vindt Finn jarig zijn een beetje eng. Want je weet nooit wat er die dag allemaal gaat gebeuren. Gelukkig kennen zijn opa Leon en Anna hem heel goed. Ze bereiden zijn verjaardag samen met Finn goed voor zodat het een onvergetelijke dag wordt. Maar dan heeft Anna toch en verrassing in petto… Een warm en herkenbaar verhaal over een jongen met autisme. Voor kinderen vanaf 6 jaar. Met achteraan achtergrondinformatie en tips voor volwassenen.

An Swerts & Aron Dijkstra (oktober 2018). Clavis Uitgeverij

 

 

 

Koning van mijn bed

Aaron vindt een monster onder zijn bed! Het eet enge dromen op, zodat Aaron goed kan slapen – maar nu zit zijn buikje vol. Gelukkig kan Aaron zonder monster: hij is de koning van zijn bed! Een grappig verhaal op rijm over dapper durven slapen. Voor nachtkoningen en nachtkoninginnen vanaf 4 jaar.

Jasper Dreesen & Aron Dijkstra (April 2018). Clavis Uitgeverij

 

 

 

 

Het Allesmag-hotel

Emma en Tijmen mogen niets thuis. Geen druktemakerij, geluidjes, feestjes of foutjes. ‘Het is hier toch geen hotel!’ roept papa boos. Maar Emma en Tijmen zijn het beu: ze toveren hun huis om tot een hotel waar alles mag. Dat is voor iedereen beter, toch? Een levendig boek over hoe een saai huis verandert in het gekste hotel ter wereld. Voor kleine deugnieten vanaf 5 jaar.

Aron Dijkstra (September 2017). Clavis Uitgeverij

 

 

 

 

opdevluct-3d

Op de vlucht

 

Poëtische zinnen en aangrijpende beelden geven een indringend beeld van hoe het voelt om op de vlucht te zijn. Dit boek nodigt uit tot een gesprek. Voor kinderen vanaf 5 jaar.

Pimm van Hest & Aron Dijkstra (Maart 2017). Clavis Uitgeverij

 

 

 

Ridder Roel-3D

Ridder Roel de drakenvechter

Ridder Roel wil dolgraag de draak Breekhoorn verslaan. Maar Breekhoorn heeft daar helemáál geen zin in! Steeds verzint hij nieuwe excuusjes om niet te hoeven vechten. Maar de dappere Roel geeft niet zomaar op. Een inspirerend verhaal over grote dromen en een onverwachte vriendschap. Voor ridders vanaf 4 jaar.

Aron Dijkstra (September 2016). Clavis Uitgeverij

 

 

 

 

txtT